No Body Perfect
Welcome...rajin2 singgah blog Zaty & Follow yer| Dashboard | +Follow
He Is My Love
Monday, 30 January 2012 | 06:31 | 0 Blackjack
:67::67:Heyy...aku nk citer kt korang... aku already taken by Mr.Capital A...
sedar xsedar dh dua thon kami couple...tp dlm 2 thon tu mcm2 jadi
:face29: tp aku tbah :face18: (yelar tu) apa pon bg aku dia lbih bnyak seronok dari buad aku sedih...
dia 1 dlm 1000 ekk 1000 dlm 1 (konfius sdah ):face24:
dia lar kkasih aku yg trakhir... aku xkan sia2kan smua nie...
dia dh bnyk buad aku ktawa (:11:),,syg (:9:),,tnsion (:13:) dan sedih (:6:)...opss nangis(:face59:)

tp dia dh buadd aku gmbira...walaupon kami slalu gadoh :face32: tp bkn gadoh truk...
5 minit ok lar...

sumpahh...aku syg dia sngt2...aku xsnggup khilangan dia...ada org yg pkiaq negatif psai aku...tp aku xnak dgaq...aku prcayakan dia ja...lgpon dia dh jnji xkann tnggaikan aq...xckup dgn tu...????
dia dh brsumpahh...:face58:...mybe dgn cara tu aku prcaya dia 99.99%...

dhh...aku ponn dh kebas tgn nk taip nie...jari dh bngkak...
last word :: dia lah sgala2nya bg aku...he very sweet,,cute,,hnsome,,funny...:17:
wait..wait...aku rasa xcukup pnjang lar...lagu pon xhbis lg...:face39:

anyway,,,aku xsuka org ketiga dlm hbngan...tp aku slalu mgalah...kali nie...kalo ada org ketiga,,aku xkan lpaskan :face16:...aku akn brjuang hbis-habisan...kcuali kalo dia mmang nk kan seseorng...org ckp bunga bkn sekuntum...kmbang sekor...tp,,bg aku ssah nk dpt pngganti...tmbah2 nk jmpa org mcm dia...lg susah...

dia caring,,sabar,,suka pujuk (tu pon kena suruh) dia sweet...
romantik...tp llaki dgn kwn mybe depa lebihkan kwn dqi gf :face62:...aku dh fed up nk hbaq kt dia...
apa2 pon,,,asalkan aku n dia bhagia...hope kami dpt kekalkan smua nie...:n:
GIVE ME YOUR HEART :67:...

:face53: aku dh mgarut nie...!!!
| 00:23 | 0 Blackjack
Hey...nie blog trbaru saya...boleyh saya gntikan nma dgn zaty..??
ok...zaty dh ada blog lama...tp saja nk buat yg baru...mybe blog lama trlalu publik....
so,,zaty nk luahkan sgala yg trsurat n trsirat mlalui prasaan zaty...nak tau sbb apa..???
kwn zaty baca blog zaty msti depa akn report kat bf zaty...
so..zaty xnak nnty bf zaty dpt tau dari mulut org...
rmai yg suka jga tepi kain org lain...
zaty xnak nnty org ckap zaty suka luahkan smua prasaan zaty...
tp mmang zaty suka pon...
zaty xnak pndamkan prsaan...

:face60: smua org akn mngkritik...fed up...
dh...ini sja yg zaty nk post kan...bye
:h:

Hello :)



Heyy...I'm already 16 years...semoga terhibur dgn semua luahan isi hati zaty...tinggaikan komen @ link @ or apa2 saja... Hope yg singgah tu follow lar...jgn tgk saja...


Tagboard


Hey...Jom Gosip...
SuhailaRoslan
Editor : WannyExham
Pictures : HafizahPija | Weheartit | Favim